divendres, 19 de juliol del 2024

Adjudicades les obres de millora del camí de Valldemar a Calafell Parc



(Font: ajuntament de Calafell)

És un projecte fruit dels pressupostos participatius de l’Ajuntament

L’Ajuntament de Calafell ha adjudicat les obres del projecte de millora del camí que enllaça les urbanitzacions de Calafell Parc i Valldemar i Montmar. L’encàrrec ha recaigut en l’empresa Catalana d’obres del Penedès SA, que ha guanyat la licitació, amb un cost econòmic de 84.799,99 euros (IVA inclòs). Es preveu començar les obres després de l’estiu.

El projecte preveu consolidar aquest camí de la forma més natural possible, ja que forma part d’un corredor ecològic. En aquest sentit, es retirarà el ciment d’alguns punts on se’n va posar en una reparació anterior. A més, s’implantarà un sistema d’evacuació d’aigües de pluja, també natural, de forma que el camí no es deteriori gaire i, per tant, no calgui un gran manteniment.

Aquest projecte prové de la participació ciutadana, mitjançant els pressupostos participatius de l’Ajuntament relatius a l’exercici 2023. Va ser la tercera proposta més votada d’aquella convocatòria.

La millora del camí és una demanda veïnal, especialment de Valldemar i de Montmar, ja que és molt utilitzat per a desplaçar-se cap a altres urbanitzacions i cap al nucli del Poble, evitant un gran tomb.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada