dilluns, 28 d’octubre del 2019

Tornem a invertir a Segur


Tornem a invertir a Segur (i a altres llocs del municipi) El PSC té un compromís ferm i clar amb el nucli de Segur. És el que acumula més retards i macances de tota mena, algunes d’històriques, i necessita un esforç inversor especial.

I, per això, tornem a fer una inversió important al nucli, que començarà a executar-se aquesta tardor. Són 1,5 milions d’euros, que es destinaran a resoldre els problemes de la vorera nord del Passig Marítim. I que arriben mesos després d’acabar una altra gran inversió en voreres, a la zona central de Segur, d’1,9 milions d’euros.

Són xifres incontestables. I ho han dit l’alcalde i el nostre portaveu: continuem aquesta línia d’acció, que és una de les principals demandes a Segur, i amb accions el més potents que sigui possible. Així és, i així seguirà sent.

 Però la nostra acció com a govern municipal no es limita a un sol nucli, per més justes que siguin les seves demandes. Per això, aquesta tardor s’estan posant i es posaran en marxa algunes altres obres a la resta de municipi. Ja s’està fent, de fet s’està acabant, la renovació de l’enllumenat públic al sector Oest de la Platja, entre el carrer Sant Pere i la Carrerada d’En Ralet. A aquest sector ja s’havien substituït els punts de llum antics per uns de nous amb tecnologia led. Però quedava renovar els clabejats i conduccions, així dom diversos bàculs, que és el que es fa ara. I de passada, es millora la il·luminació de la plaça Alcalde Romeu, mesura que ajudarà a rebaixar la conflictivitat.

També han de començar les obres de la plaça del Camí de Mar, al Poble. Una obra que culmina la remodelació del carrer de Mar i que ja s’havia adjudicat fa mesos, l’inici de la qual hem ajornat perquè no impedís la celebració d’algunes activitats organitzades pel teixit empresarial i social del nucli.

I finalment, i aquesta és important, ja hem adjudicat les obres de millora del drenatge del carrer Pescador i vies properes. I han de començar en breu. La solució a la inundabilitat d’aquest sector és molt complicada i els tècnics s’hi han hagut de trencar el cap. Ara es fa una mesura de xoc, que s’haurà de completar amb noves obres més endavant. Però la solució ja està encarrilada i aquesta primera ja millorarà molt la situació.

El govern no s’atura, com podeu comprovar. Però recordareu que ens van comprometre a seguir deixant-nos-hi la pell. I això estem fent. Que a treballar ja s’ha demostrat que no ens guanya ningú.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada