dilluns, 5 d’agost del 2019

Calafell se suma a una campanya per potenciar el reciclatge de vidre al sector de l’hosteleria


(Font: ajuntament de Calafell)

És un sector clau, perquè genera el 52% dels envasos de vidre d’un sol ús

Calafell s’ha adherit aquest estiu a la campanya Banderes Verdes d’Ecovidrio i l’Agència Catalana de Residus. És un pla integral per potenciar el reciclatge d’envasos de vidre al sector de l’hostaleria durant els mesos estiuencs. Una vintena de localitats catalanes hi participen: en el cas de la Costa Daurada, a més de Calafell,
La campanya consisteix a lliurar cubells i contenidors gratuïts a desenes d’establiments d’hostaleria dels municipis durant la temporada turística d’estiu amb l’objectiu d’augmentar l’índex del reciclatge de vidre. “El sector hostaler és clau, perquè genera el 52% dels envasos de vidre d’un sol ús que existeixen”, ha alertat la gerent d’Ecovidrio, Silvia Mayo.
Una campanya com aquesta, realitzada el 2018 a diferents municipis, va evidenciar que es pot incrementar el volum del vidre reciclat, fins a un 10%. La gerent d’Ecovidrio ha explicat la campanya d’enguany dins el marc “d’una societat cada cop més preocupada per les qüestions ambientals i el canvi climàtic”, i ha instat a les entitats, les administracions i la ciutadania a “prendre mesures i treballar de forma conjunta”.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada