divendres, 24 de maig del 2019

Ens hem deixat la pell... seguirem fent-ho!


Ens hem deixat la pell... seguirem fent-ho! És el nostre missatge als veïns i veïnes de tots els nuclis del municipi, posant en relleu la feina feta, en els quatre anys que han passat, i deixant clares les intencions de seguir fent més coses, en els propers quatre anys. Som treballadors/es i no sabem fer altre cosa que fer feina.

Però, aquestes eleccions són molt complicades. Hi han 12 candidatures i totes volen tenir presència al Consistori. Si així fos, tindríem un ajuntament impossible de governar. Ja ha estat molt difícil fer-ho en aquests quatre anys, amb un govern en minoria i amb cinc regidors de vint-i-un que té el Consistori. Però, a més, ho hem fet en un context polític nacional molt complicat.

Hem governat per a tothom i respectant les opinions i expressions de tothom. Hem aconseguit que el municipi no es divideixi i continuï el respecte per la diversitat de creences, pensaments i opinions. A l'ajuntament, no es decideix la independència d'un país, o no. Per això, cal prioritzar les polítiques socials i les inversions, l'arranjament de carrers i els ajuts als més necessitats. Aquest ha estat el nostre camí!

Volem tenir més força, en el proper Consistori, per a governar millor, encara. Volem tenir més regidors/es per a fer més feina, també. Només tu ens pots ajudar! 

Vota Socialista! Vota PSC! Vota Ramon Ferré!

Ens hem deixat la pell... i seguirem fent-ho!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada