dijous, 23 de maig del 2019

27 raons per a votar el PSC


El PSC de Calafell presenta una candidatura de 27 persones per a les properes eleccions #Municipals2019, amb una barreja de joventut i experiència, representativa dels diferents barris del municipi, de diferents sensibilitats i perfils profesionals, de gent humil i senzilla, qualificada i preparada per a governar el municipi. En definitiva, una candidatura amb qui els veïns i veïnes de Calafell se sentin identificats.

També, tenim 27 raons per a votar el PSC, el proper diumenge. Aquí us les posem totes:



1. RAMON FERRÉ i SOLÉ


Agilitzarem els tràmits administratius i reduirem els temps de resposta als veïns. Implantarem una aplicació que permeti, en tot moment, saber l’estat de l’expedient.


2. MARÍA ELENA RUBIO PÉREZ

Consolidarem el model de participació ciutadana amb els pressupostos i els consells de participació. I Creare l’Oficina d’Atenció a les Entitats.


3. MIGUEL ÁNGEL PERÍN TIENDA


Reformarem la coberta de l’Escola Santa Creu. Consolidarem l’Escola Vilamar. Crearem un carnet d’estudiant amb tarifa reduïda pel transport urbà (12 euros l'any).


4. Mª LLUÏSA LASTRA FLORES

Reformarem els patis, la pista d’atletisme i l’aparcament exterior de l’Institut Camí de Mar. I convertirem l'actual pista coberta del centre en un pavelló.


5. FRANCISCO JAVIER ESTEPA OCAÑA

Obrirem l’Escola Oficial d’adults a Cal Bolavà. Completarem el Centre Cívic del Port de Segur, amb aules de formació i un Espai Jove.


6. ARON MARCOS FERNÁNDEZ


Crearem l’Escola de Música i Arts Municipal de Calafell, a la Masia de Cal Rion.


7. MÒNICA TREPAT SAURA

Construirem una residència d’avis i uns apartaments tutelats, a la Masia de La Sínia.


8. JULIA FERNÁNDEZ LORENTE

Construirem el gimnàs a la pista del Castell. Instal·larem més espais de gimnàstica a l’aire lliure, per a la gent gran.


9. ARTUR PEÑA COCA

Remodelarem els habitatges de propietat municipal, per a fer-ne una bossa d’habitatges social. Iniciarem la construcció d’habitatges socials de lloguer a baix preu.


10. ESTHER SÁEZ PEREA

Convertirem el Mercat Vell en un espai de joc per als infants, tot fent del lleure una oportunitat econòmica. Remodelarem tots els espais infantils del municipi, modernitzant-los i adaptant-los a les persones amb mobilitat reduïda.


11. EMMA GALLARDO RICHARDS

Transformarem l'illa de vianants de La Platja en un centre comercial a l'aire lliure: remodelarem l'espai públic i el dotarem de senyalització i serveis. Promourem ajuts per a renovar els aparadors i suprimir les barreres arquitecòniques.

12. MANAL EL MESMOUDI BELECHGAR SOUSSI

Museïtzarem els carrers amb elements museístics de fàcil comprensió. Ho farem usant les noves tecnologies.


13. ABDELAZIZ JEWA EL AMRANI

Ampliarem el transport fins a l'Hospital Comarcal i cap a Tarragona. Seguirem treballant per suprimir els peatges i millorar les tarifes del tren.


14. GERARDO ANTONIO RÍOS GÓMEZ

Reobrirem la Casa Barral. Al castell hi farem una nova museografia i una nova il·luminació exterior. Millorarem els accessos a la Ciutadella Ibèrica.


15. SANDRA BOU VERA

Implantarem la recuperació dunar a les platges del municipi, per a minvar els efectes dels temporals i millorar la qualitat de la sorra.


16. ANDRÉS FERNÁNDEZ REDONDO


Crearem un nou espai empresarial, el Port Zènit, seguint l'exemple del Vilarenc Zènit. Aquest nou centre permetrà a emprenedors locals a baix preu per a arrencar i consolidar les seves empreses.


17. NEREA MIRAMBELL ROMERO

Al Poble, completarem la reforma del carrer de Jesús. La Plaça Catalunya la farem de vianants a les tardes.


18. MARC MARTÍNEZ GIMENO

A la Platja, millorarem els carrers de l’illa de vianants i convertirem en Rambla el Passatge de Sant Antoni. Construirem un pas de vianants que connecti el carrer del Carme i l’aparcament del Blanquet.


19. MERCHE ACOSTA CRUZ


A Segur, remodelarem completament els carrers entre la via del ferrocarril i la carretera. Construirem un nou aparcament gratuït, a prop de l’estació. Construirem un pas de vianants sota la via al carrer Rin i un altre al carrer Xúquer.


20. JOSEP TORRENTS ANDREU

També a Segur, farem un segon pla de voreres per a completar el què s'ha fet. I també farem un altre pla de xoc per a millorar problemes d’inundabilitat.


21. LUCIO MORENO FERNÁNDEZ

A les urbanitzacions, completarem la xarxa de centres cívics, amb els de Mas Romeu i Valldemar. Farem un pla de voreres i completarem els plans de mobilitat. Instal·larem càmeres als accessos per a millorar la seguretat ciutadana i viària.


22. GUILLERMINA GONZÁLEZ CORCHERO

Construirem un Centre d’acollida per a gossos i un altre per a gats. Crearem nous espais canins a cada nucli. Consolidarem la Regidoria de Qualitat de Vida Animal, amb més mitjans per a recollir els animals, el control de les colònies de gats i fer un municipi més amic dels animals.


23. JOAQUÍN CACHINERO GRACIA

Fomentarem el reciclatge, replantejant el sistema de recollida de residus. Incorporarem en el servei de neteja de carrers un servei de vigilància i sensibilització per reduir els excrements de gossos i les restes de brossa llençades a qualsevol lloc. Continuarem sancionant els incívics.


24. VICTORIA BLANCO BARBA

Ampliarem els horaris del transport urbà entre les 6 del matí i les 12 de la nit. Farem un pla de carrils bici per a tot el municipi, i n'implantarem un a la C-31. Millorarem els accessos a la Ciutadella Ibèrica, l’Alorda Parc i Bellamar. Ho farem remodelant la carretera C-31 i recuperant l’antiga Bòbila. Construirem un pas de soterrani, a Mas Mel, que connecti els Multicinemes amb la platja.


25. JOSÉ MIGUEL MARTÍNEZ

Garantirem a tots els ciutadans tinguin accés a una línia telefònica en condicions i als serveis digitals corresponents. Vetllarem pel desplegament de la fibra òptica per part dels operadors. Exigirem a la Generalitat que posi tots els canals de televisió perquè es puguin veure.


26. ANGELES FERNANDEZ MARTIN

Perquè ens hem deixat la pell


27. JOSE RAMON GARCIA FERREIRO 

Perquè seguirem fent-ho!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada