dijous, 21 de setembre del 2017

L’alcalde de Calafell comdemna els escorcolls i detencions i reclama diàleg

L’alcalde de Calafell, Ramon Ferré, ha comdemnat els escorcolls i detencions d’aquest 20 de setembre a Barcelona i altres indrets, i ha demanat que cessin immediatament. Ho ha fet a través d’un comunicat que ha publicat, com a alcalde, a la web de l’Ajuntament, en el qual ha reclamat diàleg per reconduir la situació, que ha qualificat d’enormement preocupant.

En aquest comunicat, Ferré diu que “vivim un problema polític de primera magnitud i cal emplaçar tant al govern espanyol com al de la Generalitat a parlar des del respecte mutu. I a fer-ho immediatament, amb seny i responsabilitat”.

L’alcalde afegeix que “hem de defensar les institucions, la llibertat d’expressió i la convivència, i a la vegada, evitar que la tensió i fins i tot l’odi es retroalimentin. És hora de fer política i som molts els que reclamem que es torni a la via del diàleg i de l’acord”.

A més, al marge d’aquest comunicat oficial, Ferré, junt amb altres alcaldes socialistes del Baix Penedès, també ha volgut mostrar la seva solidaritat amb molts electes socialistes que aquests dies es troben sotmesos a moltes pressions.

“Aquestes pressions també les hem viscut al Baix Penedès, on han tingut com a víctima principal l’alcalde del Vendrell, Martí Carnicer, un home que s’ha destacat pel seu respecte a totes les opinions i la seva capacitat de diàleg, en una trajectòria de dècades que es remunta a la lluita antifranquista”, diu Ferré.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada