dilluns, 20 de febrer del 2017

Resum de la sessió plenària d'avui


Aquesta tarda, s'ha celebrat una nova sessió plenària extraordinària i urgent, per a aprovar el pressupost per l'any 2017 i la relació dels llocs de treball i la plantilla de l'ajuntament. Per tant, en primer lloc, ha calgut votar l'urgència de la sessió.

El primer punt era l'aprovació inicial del pressupost i la plantilla del personal al servei de la Corporació, l'OAM Fundació Castell de Calafell i la societat municipal CEMSSA per l'any 2017. En una entrada anterior, havíem publicat la memòria d'alcaldia del pressupost pel 2017, on s'explica de manera àmplia el contingut del pressupost i les novetats respecte l'any anterior.

El segon punt era l'aprovació de la modificació de l'actual estructura organitzativa i de l'actual relació de llocs de treball de l'ajuntament de Calafell i de l'OAM Fundació Castell de Calafell. També, en l'entrada anterior, hem publicat la memòria d'alcaldia que explica els canvis organitzatius en la plantilla pel 2017, respecte l'any anterior.

Els dos punts s'han aprovat amb els vots a favor de l'equip de govern (PSC, UAM i PP), el regidor no adscrit i el grup municipal d'ERC, l'únic grup que els ha negociat amb l'equip de govern, aconseguint que s'introduīssin propostes del seu programa electoral. Han votat en contra els grups municipals de CiU, CUP i Ciutadans.

A partir d'ara, el pressupost i la plantilla estaran en exposició pública, un cop es publiquin en el DOGC i el BOPT, durant 15 dies, per a que tothom pugui fer les al.legacions oportunes i, un cop resoltes, pugui fer-ser l'aprovació definitiva.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada