divendres, 1 de maig del 2015

La festa socialista del Primer de Maig aplega 500 persones al Port de Segur



Prop de 500 persones s’han aplegat avui a la Festa del Dia del Treball que, des de fa anys, organitza el PSC de Calafell. La Festa s’ha celebrat al llarg de tot el dia al Port de Segur de Calafell i no ha oblidat el seu component reivindicatiu, més encara en l’actual època de retallades de l’Estat del benestar i dels drets de la ciutadania.

El candidat a l’alcaldia del PSC, Ramon Ferré, ha dit que “estem en portes d’unes eleccions municipals que poden ajudar a canviar algunes coses que passen a nivell general”. Ha afegit que “des dels poders locals podem corregir els efectes de les retallades i recuperar, si més no en part, el terreny perdut” i que “nosaltres ens hem compromés a invertir un milió d’euros a les escoles de Calafell, a baixar el transport escolar i les escoles bressol, a garantir com a mínim un àpat al dia a tots els ciutadans i a fer les obres municipals amb empreses locals per crear ocupació, entre altres mesures”.

Ferré ha dit també que “hem de reclamar el dret al treball, perquè tenir treball és la base per una vida digna”. I ha subrallat que “això ha de ser així a tot arreu, però especialment a comarques com el Baix Penedès o municipis com Calafell, que tenen un atur que supera la mitjana”.

L’alcaldable socialista ha recordat que “ningú pot estar d’esquena a aquesta realitat. No podem oblidar els que pateixen. En particular, no pot fer-ho un partit d’esquerres. I els que pateixen no són només els que no tenen feina, sinó els que ‘gràcies’ a la reforma laboral de la dreta tenen salaris molt més baixos i condicions en extrem precàries. La vida digna de les persones està per damunt de qualsevol altra consideració”.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada