dissabte, 21 de desembre del 2013

Càlid, senzill i emotiu homenatge als militants històrics de l'agrupació del PSC de Calafell


Ahir a la nit, l'agrupació de Calafell del PSC va reconèixer la trajectòria, la fidelitat, la lleialtat i la implicació dels seus militants històrics. Manel González, Lucio Moreno, Joaquín Cachinero i Miguel Martínez van rebre un petit homenatge per tot el què han aportat a l'agrupació local des dels seus inicis. A l'acte hi van assistir el Primer Secretari del PSC del Camp de Tarragona, Pep Fèlix Ballesteros, el portaveu del grup socialista de la Diputació de Tarragona, Josep Masdeu i la Primera Secretària de la comarca, Dolors Carreras.


Yolanda Almagro, primera secretària de l'agrupació del PSC de Calafell, va presentar l'acte fent un petit resum dels inicis de l'agrupació i del paper que van jugar cadascun dels homenatjats en aquells moments difícils. Pep Fèlix Ballesteros va recordar els moments difícils de la transició, recordant les dificultats de les dones per a votar i participar de forma activa en la política.


Es va projectar un vídeo que l'agrupació local del PSC ha editat per a resumir i explicar els inicis del socialisme a Calafell. En ells apareixen persones que ja no estan entre nosaltres, però que també van formar part de la història de l'agrupació del PSC de Calafell. Per a tots ells va aquest reconeixement!


L'acte va ser auster, però molt emotiu. Alguns dels homenatjats van plorar en recordar aquells temps en què s'iniciava l'agrupació socialista de Calafell i els companys que avui ja no hi són. Miguel Martínez va ser un dels homenatjats que més es va emocionar a l'escoltar les paraules de la primera secretària de l'agrupació, Yolanda Almagro.


Pep Fèlix Ballesteros va ser l'encarregat de posar a la solapa la insígnia daurada del PSC com a reconeixement a la tasca que van fer en el seu moment. El primer en rebre-la va ser Miguel Martínez, visiblement emocionat.



Joaquín Cachinero també va rebre la insígnia daurada del partit en reconeixement a la seva tasca, gairebé sempre a l'ombra, però compromesa amb la causa socialista.


Lucio Moreno va ser un dels membres de la primera executiva de l'agrupació de Calafell. Ahir, va ser homenatjat en presència de gran part de la seva família. Lucio Moreno va ser el Secretari d'Organització de l'agrupació durant tretze anys.



Manel Gonzàlez va ser el secretari de finances i, dos anys més tard, va ocupar el càrrec de Primer Secretari de l'agrupació, després de la dimissió de Joan Colet.


També es va aprofitar l'acte per a repartir els carnets de militant a aquelles persones que s'han afiliat recentment al PSC de Calafell.


Finalment, els homenatjats van voler immortalitzar el moment per a la història de l'agrupació del PSC de Calafell, juntament amb els companys de partit.



L'alcalde de Tarragona i Primer Secretari del PSC del Camp de Tarragona, Pep Fèlix Ballesteros, va signar el llibre d'honor de l'agrupació.


Per culminar la nit d'homenatges, l'agrupació local del PSC va celebrar el tradicional sopar de Nadal, en el restaurant Alpí-grill, de Segur de Calafell. Els homenatjats van presidir la taula durant tot el sopar i van poder gaudir d'un excel·lent ambient d'harmonia i alegria.


Militants, simpatitzants, familiars i amics van acompanyar els homenatjats en el sopar tradicional de Nadal de l'agrupació.



El fill i la senyora de Lucio Moreno van voler immortalitzar l'ocasió, clarament contents pel reconeixement rebut pel seu pare.


Gràcies a vosaltres, Joaquín, Manel, Lucio i Miguel per estar compromesos amb el PSC de Calafell durant tant de temps i per la vostra implicació, lluita, entrega i lleialtat en tot moment. Sou l'exemple a seguir per a la resta de militants de la nostra agrupació. Bon Nadal i felicitats a tots!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada