diumenge, 23 de desembre del 2012

Èxit de la Campanya de recollida de joguines


La campanya que han organitzat les JSC de Calafell "Cap infant sense joguina" ha estat un èxit gràcies a la col·laboració de tots els que heu portat joguines al nostre local. Això permetrà que alguns nens i nenes del municipi, aquest Nadal, puguin tenir el seu regal. La situació de crisi i atur provoca que molts pares i mares no puguin comprar joguines als seus fills. Ells no tenen culpa de la crisi ni de la situació econòmica, per això els hem d'ajudar a que puguin mantenir la creença i la il·lusió en aquestes dates tant especials per tots.


Aquí teniu una mostra de les joguines que s'han recollit i que seran donades a la Creu Roja per repartir entre els infants del municipi que més ho necessitin.


L'estrella ha estat aquesta Abeja Maya gegant que ha acaparat l'atenció dels militants que s'han apropat avui a l'agrupació. Segur que algun infant estarà molt i molt content de poder jugar-hi!


A més, també s'ha recollit roba i aliments per la gent més necessitada i que es repartiran mitjançant les associacions que tenim al municipi. Gràcies a tots els què heu fet que això sigui possible!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada