dilluns, 25 de juliol del 2011

Un nou espai per a sentir la veu de Calafell


Us donem la benvinguda a aquest nou espai a la xarxa. Un espai que vol donar veu no només als representants i als militants o simpatitzants socialistes de Calafell, sinó a tothom qui vulgui deixar les seves aportacions per fer que el nostre municipi progressi al mateix ritme que ho ha fet durant els passats quatre anys.

Fa unes setmanes, durant el ple de constitució del nou govern municipal, vàrem explicitar que els socialistes i les socialistes volíem iniciar una nova manera de fer política a Calafell. Ferma i contundent quan calgui defensar el que creiem que és millor per al nostre poble, però amb un tarannà de diàleg i responsabilitat.

Sembla evident que la societat demana als partits tradicionals noves actituds, noves respostes i nous plantejaments per sortir d’aquest cercle viciós en què ha entrat la política en els darrers anys.

Des del Partit Socialista de Calafell ja estem fent aquesta reflexió i mirarem d’interpretar el què la gent ens demana i espera de nosaltres. Conjugarem el projecte i les idees d’esquerres amb allò que ens demana la societat actual.

En termes pràctics, això suposarà un canvi de discurs, però també un major diàleg amb la resta de forces polítiques de Calafell. Un diàleg que volem alimentar no només amb la visió de la gent que conforma la família socialista, sinó amb la de tots vosaltres.

Volem un Calafell millor i, per a això, ens cal la veu de tothom. Aquest és el vostre espai.

3 comentaris:

  1. Esperem que aquest blog sigui un espai actiu, viu i participatiu i que no s'adormi. Una eina d'oposició.

    Us hem enllaçat al nostre blogroll, per donar-vos a conèixer al màxim nombre de lectors que ens segueixen cada dia.

    ResponElimina
  2. Abans de tot, moltes gràcies per afegir-nos al vostre blogroll. Nosaltres hem fet el mateix. El vostre espai, ja consolidat, es una referència d'opinió al municipi, i creiem que l'hem de recollir.

    La nostra voluntat és, precisament, obrir un espai amb les característiques que apunteu. Però no només una eina d'oposició municipal, que ho serà, sinó també un lloc per a la difusió i contrast de les idees progressistes i d'esquerres, cabdals per a poder sortir enfortits d'aquest moment de crisi.

    Rebeu una salutació, i ja sabeu on estem.

    Agrupació Socialista de Calafell

    ResponElimina
  3. Sens dubte aquesta és la nostra intenció. La política 2.0 ha de ser una pràctica habitual, també pel PSC. Hi serem!

    Gràcies per tenir-nos en compte. Prometo parlar del POUM, de l'OD5 i de tot el què us pugui interessar.

    Han canviat moltes coses a la nostra agrupació.

    ResponElimina