dilluns, 14 d’octubre del 2024

El sofà de l’alcalde es reinventa i es transforma en el despatx itinerant



(Font: ajuntament de Calafell)

Les sessions del nou format s’emetran en directe per Instagram i també podran fer-se preguntes per aquesta xarxa social

El sofà de l’alcalde de Calafell es reinventa i, a partir de novembre, es transformarà en el despatx itinerant. La idea continua sent atendre la ciutadania de forma àgil i directa, amb un petit canvi de format: una taula i unes cadires, com si fos un despatx, però al carrer o en algun equipament públic. I afegint a la presencialitat la participació mitjançant les xarxes socials.

L’alcalde, Ramon Ferré, explica: “Durant l’últim any no hem fet sofà, per tal de repensar-lo. Durant vuit anys va funcionar molt bé i hi vaig atendre més de 1.500 persones. Ja havia fet el sofà durant un parell d’anys quan estava a l’oposició”.

Ferré afegeix: “Després d’una dècada, tocava renovar el format. No serà tan diferent, però confiem que permetrà anar més per feina i tenir un tracte encara més de tu a tu, per atendre les preguntes, consultes o queixes que s’hi plantegin”.

Una altra novetat és que el despatx itinerant es farà també en equipaments com centres cívics. “Estarem o a la porta o al vestíbul, buscant arribar a altres sectors de la ciutadania”, apunta l’alcalde. Alguna d’aquestes sessions es farà en un punt d’atenció de les oficines del Servei d’Atenció al Ciutadà (SAC).

I una innovació important: les sessions s’emetran en directe per Instagram, xarxa social per la qual podran fer-se preguntes, que l’alcalde contestarà per aquest canal.

Ja s’han programat quatre sessions entre novembre i final d’any:

  • Dimarts 12 de novembre. De 10 a 12 hores. Al mercadal setmanal de Calafell, davant del CAP.
  • Divendres 22 de novembre. De 10 a 12 hores. Al mercadal setmanal de Segur de Calafell, davant de l’entrada al Port.
  • Dimecres 4 de desembre. De 10 a 12 hores. Al centre cívic Cinema Iris.
  • Divendres 13 de desembre. De 10 a 12 hores. Al centre cívic Montse Civit.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada