diumenge, 12 de gener del 2020

Calafell impulsarà enguany un nou model de lleure nocturn


(Font: ajuntament de Calafell)

L’Ajuntament anuncia mesures per renovar públics i crida al sector a reinventar-se

L’Ajuntament de Calafell ha anunciat que aquest 2020 impulsarà un nou model de lleure nocturn al municipi, amb la redacció d’un pla que plantejarà mesures per a un oci saludable i respectuós. L’Ajuntament, que ja s’ha reunit amb l’associació empresarial Calafell Nit, que aplega bona part dels establiments nocturns, ha avançat que cal renovar públics i ha cridat al sector a reinventar-se.
L’alcalde, Ramon Ferré, explica que “volem tenir un full de ruta ben definit, amb accions realistes i que puguin oferir un resultat. Perquè al carrer Monturiol de feina se n’ha fet molta, urbanística, policial, educativa..., però hi ha unes problemàtiques que no acaben mai del tot, i no és únicament el soroll”.
Ferré afegeix que “n’hem parlat ja amb els empresaris i els hem dit que aplicarem mesures per canviar coses i que ells també hauran de posar de la seva part”“Hauran de buscar”, subratlla, “fórmules imaginatives per reinventar el sector i renovar el públic i adequar-lo al que volem tenir”.
De la seva banda, el president de Calafell Nit, Kildo Casals, destaca que “hem parlat de tirar endavant el carrer Monturiol i de modernitzar l’oci nocturn i fer-hi canvis”. Casals reconeix que “a la nit sempre hi ha problemes”, però també diu que “sempre busquem resoldre’ls i de fer coses”.
El pressupost municipal de 2020 inclourà una partida econòmica per a l’elaboració del pla de lleure nocturn i l’Ajuntament confia aplicar ja les primeres mesures aquest mateix any.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada