dilluns, 15 de juliol del 2019

El PSC de Calafell tindrà un Diputat i un Conseller Comarcal


L'alcalde de Calafell, Ramon Ferré, i el Portaveu del Grup Municipal a l'ajuntament, Miguel Ángel Perín, seran els representants de la nostra agrupació local a la Diputació de Tarragona i al Consell Comarcal del Baix Penedès, en aquesta legislatura. És el primer cop que es dóna aquesta situació i la primera en que el PSC de Calafell té un Diputat a la Diputació de Tarragona. Calafell tindrà cinc representants a les institucions supramunicipals. Però, només el PSC en tindrà dos.

Fa uns dies, Ramon Ferré prenia possessió com a Diputat provincial. En aquest cas, el PSC estarà a l'oposició, després de que ERC i Junts per Catalunya pactessin el govern de la Diputació de Tarragona.

Avui, Miguel Ángel Perín ha près possessió com a Conseller Comarcal, en un ple celebrat a la Vil.la Casals. Precisament, el pacte entre el PSC i Junts per Catalunya ha permès que Joan Sans (PSC), alcalde de l'Arboç, hagi sortit escollit President del Consell pels propers quatre anys. Per tant, Perín estarà en el govern del Consell Comarcal.

Felicitats als dos i a tots els i les militants que han esperat molt de temps a aconseguir aquesta fita històrica per la nostra agrupació.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada