dilluns, 7 de gener del 2019

Resum de la sessió plenària d'avui


Aquesta tarda s'ha celebrat la sessió plenària ordinària del mes de gener, la primera de l'any, amb l'aprovació de la denominació de diversos espais del municipi. En aquest Ple s'ha aprovat el nom de la Plaça Ú d'Octubre a l'eixamplament davant les Dependències Municipals de la Platja. També, s'han aprovat les denominacions de Centre Cívic Montse Civit, al Port de Segur, Plaça de Josefa Mitjans, a la plaça del carrer Clos del Becu, i Plaça d'Anna Ortoll, a la plaça situada al carrer Mallorca.

En matèria de Via Pública, s'ha aprovat la modificació de l'ordenança municipal de circulació, per tal de regular la utilització dels patins elèctrics en l'espai urbà.

Finalment, la moció presentada per Ciutadans per a aprovar un Pla especial que reguli les cases d'apostes i la prevenció a l'adicció al joc per a menors no s'ha aprovat, ja que tots els grups han considerat inoportuna i innecessària la seva regulació, perquè el municipi no permet que es doni aquesta problemàtica i perquè ja existeix una normativa general que ho regula.

Acabats els Precs i Preguntes dels regidors, s'ha donat pas al torn de Precs i Preguntes del Públic. La Lali ha preguntat sobre l'abocament de pluvials al carrer, a Segur Platja. El Manel ha demanat que no es faci anuncis a la televisió sobre cases d'apostes. La Sònia ha demanat que els partits que no hi són, que es sumir a la Coordinadora per a reclamar una solució per a la gratuītat de la C-32. El Luís i el José Maria han reivindicat problemàtiques diverses de la zona del carrer Baixador. La Isabel ha preguntat sobre els guals, les voreres i els abocaments d'obres. El Mateu ha demanat que es netegin més els contenidors.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada