divendres, 31 d’octubre del 2014

Nou fitxatge mediàtic d'Olivella

Jordi Salvat Rovira és el nou fitxatge de l'equip de comunicació del govern d'Olivella a l'ajuntament de Calafell. Es tracta d'un periodista de Torredembarra que cobra mensualment 968€, des del mes de maig de 2013. Vam preguntar en el Ple quines funcions feia dins l'ajuntament, ja que hi ha diversos professionals que ja cobreixen aquest àmbit de la comunicació des del primer dia de legislatura i no hem vist cap novetat al respecte. El regidor Quim Vidal no ha respost a aquesta pregunta, encara.

El cert és que aquest fitxatge es suma a l'equip de professionals que porten ja la comunicació de l'ajuntament de Calafell, entre els que hi ha Jordi Targa, que ha passat de cobrar 3.000€ cada tres mesos a 2.500€ cada dos mesos, o Àngel Solé, del grup Butterfly, que segueix cobrant 1.452€ mensuals per portar les xarxes socials i la web municipal. També hi trobem dins d'aquest equip a Elisenda Pifarré que cobra mensualment 1.766'60€ i dues factures extres (en el 2013) de quantitats similars per a fer el pla anual de comunicació i altres tasques extres que se li encarreguen. Per tant, no entenem per a què cal un nou professional dins l'equip de comunicació que ja fa més de dos anys que no varia i fa el mateix que fins ara.

No obstant, aquest professional treballa per a l'empresa Èxit Comunicació, S.L. que ja elabora i edita el butlletí municipal de l'ajuntament per 4.549€ cada número. Per tant, tampoc se l'ha contractat per a fer aquesta feina.

El curiós del cas és que l'ajuntament de Calafell va contractar publicitat en diversos mitjans de comunicació dels seus esdeveniments socials, culturals i esportius durant l'any 2013 i el diari NotíciesTGN que dissenya l'empresa Èxit Comunicació, S.L. va ser la que més subvenció va rebre al respecte:

Diari de Tarragona - 5.086€
Més Tarragona - 4.528€
El 3deVuit - 2.843€
La Fura - 1.141€
RAC105 + LaVanguardia - 968€
NotíciesTGN - 12.584€

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada