divendres, 27 de juny del 2014

El PSC treu a les places de Calafell el seu procés participatiu durant els mesos d'estiu


El PSC treurà a les places del municipi, durant els mesos d’estiu el procés participatiu “Calafell 25x25”. Els socialistes calafellencs han organitzat un seguit d’activitats, que inclouen també les platges, perquè tothom pugui dir la seva, tot gaudint-ne a la vegada en família. Mentre els infants poden fer un taller de jocs o manualitats o berenar, els adults poden contestar el qüestionari que el PSC ha preparat amb les principals qüestions a debat pel futur del municipi i parlar amb els regidors i amb el portaveu municipal i candidat a l’alcaldia, Ramon Ferré.

Aquest 25 de juny ha començat el periple amb una primera activitat a la placeta de Cal Cubano, al nucli del Poble de Calafell. Al llarg de l’estiu es visitarà la plaça Mediterrani, a Segur de Calafell; la plaça Alcalde Romeu, al nucli de la Platja; i la placeta situada davant la Masia de Cal Bolavà i la plaça de Catalunya, totes dues al nucli del Poble.

A més, es faran activitats semblants a les urbanitzacions, concretament a Valldemar i Mas Romeu. El programa estiuenc del “Calafell 25x25” es completarà amb dues rondes d’enquestes que es faran a les platges. El calendari, l’horari i detalls d’aquestes activitats es podran consultar al bloc i a la pàgina Facebook del procés participatiu (facebook.com/calafell25x25).

El procés participatiu “Calafell 25x25”demana la intervenció de la ciutadania per traçar un full de ruta a deu anys vista, quantificat i planificat en el temps i incorporat al programa electoral del PSC per a les eleccions municipals que se celebraran el maig de 2015. Les persones interessades en intervenir en aquest procés poden respondre una enquesta a les diferents activitats que el PSC de Calafell organitza el dia 25 de cada mes, o dies propers.

Qui vulgui fer arribar idees i comentaris al PSC de Calafell també té la possibilitat de fer-ho mitjançant internet. Es poden enviar al correu electrònic calafell25x25@gmail.com; i deixar-ne com a comentaris al bloc i a les xarxes socials: facebook.com/calafell25x25.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada