dissabte, 26 d’abril del 2014

El PSC es troba a l'estació amb els calafellencs que cada dia marxen a treballar fora del municipi



La jornada del mes d’abril del procés participatiu “Calafell 25x25” s’ha centrat en el món del treball. I per recollir opinions i idees sobre el futur del municipi en aquest àmbit, el PSC de Calafell ha anat a trobar una de les principals forces laborals locals: els calafellencs que cada dia marxen a treballar fora del municipi. Des de primeríssima hora del matí, els socialistes han instal·lat el punt d’informació d’aquest procés de participació a l’entrada de l’estació de tren de Segur de Calafell.

El portaveu municipal i candidat socialista a l’alcaldia, Ramon Ferré, ha indicat que “tot i que la crisi n’ha reduït el nombre, són milers els calafellencs que treballen fora. Aquí no troben les oportunitats laborals que hem de crear, entre tots, per remuntar la situació, reduir un atur molt alt i garantir que tothom visqui amb dignitat”.

Ferré ha afegit que “ningú pot estar d’esquena a aquesta realitat, i menys un partit d’esquerres. Hem tingut ja trobades amb els agents socials i econòmics, tant sindicats com empresaris. Avui hem volgut recollir, a més, l’opinió directa dels treballadors”.

El PSC ha completat la jornada de participació visitant els comerços i establiments del Passeig Marítim del nucli de Segur de Calafell, també amb la idea de recollir propostes per la dinamització econòmica del municipi. Dies enrere els socialistes calafellencs es van reunir amb la plana major del sindicat UGT al Camp de Tarragona i, entre altres idees, van analitzar com es pot ajudar els autònoms i els petits empresaris, que són els principals generadors d’ocupació. Singularment en teixits econòmics com el de Calafell.

Com reactivar l’economia local i revitalitzar els motors econòmics, amb la mirada molt posada en la generació de llocs de treball, és una de les principals línies de treball del procés “Calafell 25x25”, impulsat pels socialistes calafellencs i que amb la intervenció de la ciutadania vol traçar un full de ruta a deu anys vista, quantificat i planificat en el temps i incorporat al programa electoral.

Festa del Dia del Treball

Els socialistes calafellencs aprofiten per recordar que el proper 1 de maig organitzen, com cada any, la tradicional celebració de la Festa del Dia del Treball. Els actes es desenvoluparan a la plaça del Port de Segur, a partir de les 10 del matí, amb un esmorzar-sardinada. Al migdia hi ha també un dinar-fideuda, amb un tíquet conjunt de cinc euros, tot inclòs. Al llarg de tot el dia hi haurà diferentes activitats i els participants podran aprofitar també per fer arribar al partit les seves idees sobre el futur del municipi.

                                                                      

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada