dimarts, 4 de juny del 2013

Taller sobre els nous models de turisme


L'agrupació del PSC de Calafell organitza, dins la Convenció Oberta Progressista de Catalunya, un taller anomenat Nous models de turisme: els nous reptes del turisme, el proper dilluns, 10 de Juny, a les 19:30 hores, a la Sala d'actes de les Dependències Municipals de la Platja.

La xerrada anirà a càrrec de Damià Serrano Miracle, responsable del Laboratori de Turisme de l'Oficina Tècnica de Turisme de la Diputació de Barcelona. La presentació de l'acte anirà a càrrec del nostre company regidor Toni Duart Cardús. Amdós parlaran dels nous models de turisme que existeixen actualment i posaran exemples de llocs on s'han implantat. Tot seguit, hi haurà un debat entre els assistents. L'acte va dirigit al món empresarial de Calafell, especialment al sector turístic i comercial.

la Convenció Oberta Progressista de Catalunya, és un PROCÉS d’ESCOLTA, de DEBAT i d’OBERTURA que neix de la voluntat del 12è Congrés del PSC de treballar noves aliances amb el món progressista de Catalunya. La seva MISSIÓ és aplegar el màxim possible d’homes i dones progressistes per construir un relat per a canviar de futur.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada