divendres, 27 de juliol del 2012

Més voreres per arreglar!


Uns veïns de Calafell Poble ens han fet arribar fotografies de l'estat en que es troben algunes voreres del nucli, a tocar del casc antic. Les posem al bloc per demanar que l'equip de govern les arregli i s'hi pugui passejar bé per damunt. Els vianants han de baixar de la vorera en aquests trams, suposant un perill quan s'apropa un vehicle.


La primera d'elles està ubicada al carrer del Bages, a prop de l'antiga seu de CDC al poble, la segona al Carrer Baix Penedès, davant del Jutjat de Pau, la tercera és del carrer Torredembarra i l'última també pertany al carrer del Bages.


7 comentaris:

  1. Crec que una part d'aquestes voreres s'han de fer, no és manteniment i com fem tots quan ens hem construït la casa, la de fer el propietari. Ramon, això no és així?

    ResponElimina
  2. Ja que m'ho preguntes directament, no és així. Aquests carrers fa tants anys que estan fets, que el propietari no té cap mena d'obligació de fer la vorera. Per tant l'ha de fer l'Ajuntament.

    ResponElimina
  3. Ramon, doncs no entenc com no vau destinar els diners del Plan Zapatero a arreglar aquestes voreres quan aquella zona de Segur que es va fer estava prou bé. Sou complicats els polítics.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Bé, això és el que tu creus? Aquella zona no estava tant bé com dius.

      No obstant, hi ha algú que juga al "I tu més" i no reconeix que cal seguir arranjant voreres al nostre municipi. Amb l'excusa que no hi ha diners, no fem res! Seguim així, anem bé!

      Elimina
  4. No t'ho prenguis malament. Com a veí del municipi, crec que hi habia zones pitjor que aquella de Segur, i en el mateix nucli. Només s'ha de mirar de la Pau Vasals cap amunt. I jo no jugo com els polítics, sumplement dóno la meva opinió. No t'emprenyis home.

    ResponElimina
  5. Jo no m'emprenyo, tinc molta paciència, no pateixis! Només explico el que vam creure oportú de fer, tampoc jugo com fan alguns anònims.
    No es tractava de si estava bé o malament. Només era una zona estratègica, cèntrica i de molta afluència de gent a Segur. Per això vam prioritzar la seva adequació. De la Plaça Pau Casals en amunt també està en el mateix estat que estava aquest tram, es va fer en la mateixa època. Estic segur que hi haurà algun govern que ho arreglarà, algun dia o altre.
    El cert és que el tram que estava pitjor és de la C-31 per avall. Per això vam començar a fer Rodríguez Pita i el Carrer Rhin. Caldria anar-ho fent, un tram cada legislatura, almenys. Així és l'única manera de que algun dia veiem Segur en millors condicions de les que havia estat fa 5 anys i de les que està ara, encara.

    ResponElimina
  6. Hola a tots

    Més canya que els fotut jo als Sanchez boys crec que no ho ha fet ningú en tot aquest poble.

    I un any i escaig després de que manin Xuli i els seus, he de dir que ho tornaria a fer, però canviaria algunes coses perquè mai em va agradar el "faraó" i la seva manera d'estar per sobre del be i del mal, però, ep, com ja dic, van fer més en un any del que crec que han fet aquests, i que faran en 4.

    L'errada dels socialistes va ser fer coses sense saber connectar amb la població, sense explicar be les coses, sense feeling, sense consultar moltes vegades.

    Jo vaig criticar les obres del centre de Segur pels apracaments, les rates, un únic sentit i continuo pensant que eren millorables. Però entre poc o molt i el no res, tinc clara quina és la opció.

    Segur està fet una merda a la zona de platja, Passejo amb els gossos per la zona on jo jugava quan era nen (Ebre, Gaudí, Pisuerga, David de Mas, Miño) i allò fa pena, autèntica pena. Però recordo que un alcalde de cuyo nombre prefiero olvidarme (xuli-xuli) va dir que farien el dia a dia, i de dia a dia, allà, res de res.

    I, sobretot, com diu el Ramón, jo sí que estic de mala llet i fins els co... de tant escoltar a l'ajutnament el "Y TU MAS" que no condueix a res. Per això no es vota a ningú, se'l vota perquè faci coses, no perquè digui que no te diners per culpa d'una altres i no faci res.

    ResponElimina